Norrköping förskola brand


norrköping förskola brand

I skrivande stund arbetar 13 brandmän med att bekämpa branden på vinden och målet är att kunna rädda den delen av byggnaden som inte brandhärjats. Räddningstjänsten kom till platsen och branden kunde snabbt släckas. Foto: niklas luks, det var strax efter midnatt som en brand upptäcktes på Smultronets förskola på Sandbyhovsgatan i, norrköping.

Uppdatering 181019: Från och med måndag 22 oktober kommer verksamhet bedrivas på två av tre avdelningar på förskolan. Det brann med lågor i ett av rummen. Ingen person kom till skada. Klockan.40 meddelade räddningstjänsten att det verkade gå att begränsa branden till det drabbade utrymmet. Verksamheten kommer att bedrivas i andra lokaler på fredagen. Branden hade dämpats av allmänhet med hjälp av handbrandsläckare innan räddningstjänstens framkomst, men den hade hunnit sprida sig till vindsutrymmet. Jump to, press alt / to open this menu.

Vid fyratiden pågick insatsen ännu för fullt och man beräknade att vara kvar på plats till åttatiden. Förskolan har informerat vårdnadshavare som har barn på förskolan. På torsdagseftermiddagen utbröt en brand i en diskmaskin på Riddarbackens förskola i Kimstad. Räddningstjänsten kom till platsen och branden kunde snabbt släckas. Brand på förskola i Skärblacka utanför, norrköping. Blå är den ledande nyhetstidningen för utryckningsnyheter. Hitta läsårstider, välj skola, sök barnomsorg, hitta och jämför vuxenutbildningar, läs om elevhälsa, ansök om skolskjuts, se skolmatsedel med mera. KvinnSam är placerat på Humanistiska biblioteket.

Brand på Riddarbackens förskola - Norrkoping
Skola och förskola - Norrkoping
Väder Vecka - Hallands län: 14 dagar
Tatuering -bilderna på Pinterest i 2018
Kroppefjälls IF - Evenemang


Hitta kandidater i vår CV-databas, filtrera ansökningar genom att ställa kontrollfrågor. Gå till huvudsida, skapa bevakning! Klassik Tour Kronberg, porträt: Zele 1000, news. Få mejl när nya jobb matchar det du söker. Skapa konto, namn: Din e-post (blir..
Read more
Hos oss får du vänligt mottagande, personlig service och gedigen erfarenhet för vi vill behålla dig som kund. Men vi vill sälja en symaskin som har god kvalitet så att den håller länge för dig. Vi förser..
Read more
Den här upplagan av Wikipedia, startad våren 2001, hade i september 2015 knappt 480 000 artiklar. Läst ( katalanska ) 200014 El català en els mitjans de communicaci: situaci actual i perspectives, sid. Cantar att sjunga: jo canto..
Read more

Swedol södra stockholm

Område Malmgatan 33, Norrköping. Öppettider: Swedol, Hästskovägen 4D, Haparanda. Öppettider: Swedol, Solåsvägen 20, Jönköping. Samtidigt bidrar Vasakronan till Solna stads medfinansiering av den nya stationen, med ett bidrag på cirka 110 miljoner kronor. Öppettider: Swedol, Utmarksvägen 10


Read more

Coop göteborg hotell

Vad, veckodag, fredag 23/11Måndag 26/11Tisdag 27/11Onsdag 28/11Torsdag 29/11Fredag 30/11. The Bull Pub, halmstad, grand Hotel, marstrand. "Vår främsta fackliga kamp de närmaste åren är kvinnornas kamp. Unionen ( TCO selma Spa i Värmland - 25 rabatt på logi


Read more

Bästa fiskebutik malmö

Scandic Triangeln sticker ut i krokarna med sina 20 våningar, vilket innebär härlig utsikt från många rum. Turning Torso Lilla Torg Möllevången Turning Torso En av Sveriges mest kända byggnader. Se alla våra hotellguider: Andra guider du kanske


Read more
Sitemap