Norrköping förskola brand


norrköping förskola brand

I skrivande stund arbetar 13 brandmän med att bekämpa branden på vinden och målet är att kunna rädda den delen av byggnaden som inte brandhärjats. Räddningstjänsten kom till platsen och branden kunde snabbt släckas. Foto: niklas luks, det var strax efter midnatt som en brand upptäcktes på Smultronets förskola på Sandbyhovsgatan i, norrköping.

Uppdatering 181019: Från och med måndag 22 oktober kommer verksamhet bedrivas på två av tre avdelningar på förskolan. Det brann med lågor i ett av rummen. Ingen person kom till skada. Klockan.40 meddelade räddningstjänsten att det verkade gå att begränsa branden till det drabbade utrymmet. Verksamheten kommer att bedrivas i andra lokaler på fredagen. Branden hade dämpats av allmänhet med hjälp av handbrandsläckare innan räddningstjänstens framkomst, men den hade hunnit sprida sig till vindsutrymmet. Jump to, press alt / to open this menu.

Vid fyratiden pågick insatsen ännu för fullt och man beräknade att vara kvar på plats till åttatiden. Förskolan har informerat vårdnadshavare som har barn på förskolan. På torsdagseftermiddagen utbröt en brand i en diskmaskin på Riddarbackens förskola i Kimstad. Räddningstjänsten kom till platsen och branden kunde snabbt släckas. Brand på förskola i Skärblacka utanför, norrköping. Blå är den ledande nyhetstidningen för utryckningsnyheter. Hitta läsårstider, välj skola, sök barnomsorg, hitta och jämför vuxenutbildningar, läs om elevhälsa, ansök om skolskjuts, se skolmatsedel med mera. KvinnSam är placerat på Humanistiska biblioteket.

Brand på Riddarbackens förskola - Norrkoping
Skola och förskola - Norrkoping
Väder Vecka - Hallands län: 14 dagar
Tatuering -bilderna på Pinterest i 2018
Kroppefjälls IF - Evenemang


Jag förstår, välj språk, här hittar du våra tidtabeller och en linjekarta som pdf-filer. Arkiverad från originalet den 22 december 2014. Söderåsbanan ( Åstorp Teckomatorp ) är planerad att trafikeras av Pågatåg i december 2020. Skånetrafiken är medlem..
Read more
Här blir det fransk matlagning utan krusiduller. Här kommer man att servera smaker från Peru, Korea, Mexiko och Japan vid sidan om latinamerikanska och japanska drycker. Norrmalmstorg 2-4, Norrmalm/City Krogstråket Rörstrandsgatan får tillskott av en både sober och..
Read more
Jag är lärare, men har fortfarande inte tagit ut min examen. Ja, det går bra, men tänk på att du inte kan återanvända kurser som ingått i en examen på grundnivå i en magister- eller masterexamen. Observera att..
Read more

Valet uppsala län

Ditt medborgarskap, var du är folkbokförd och din ålder styr om du har rösträtt. Andra söndagen i september, vart fjärde år, hålls val till riksdagen, landstingsfullmäktige och kommunfullmäktige. Rösträkning, på valnatten räknar länsstyrelsen rösterna och fördelar antalet mandat


Read more

Fira nyårsafton helsingborg

I går visades hans film Last Chance i Cinemaxx-biografen på Fisketorvet i Köpenhamn. I ett filmklipp som publicerats av, memri-tv förklarar han för hänförda muslimer att de kan begå vilka brott som helst mord, våldtäkt av barn, sälja


Read more

Okq8 lund hyrbil

Sturegallerian, mood, Västermalmsgallerian, Bruno, Globen Shopping, Fältöversten, Ringen Centrum och lager 157. Till frågor och svar. Sugen på lite shopping? OKQ8 har ett stort utbud av bilar och lastbilar för att passa just dina behov. Till priser


Read more
Sitemap