Smak restaurang stockholm meny


smak restaurang stockholm meny

OM, sMAK, vi tror på smaker och vi tror på att framhäva dem, så för oss är det helt självklart att gästerna väljer rätterna efter smaken och att rätter här istället kallas smaker. Smak för det sköna barhängets skull. Smaks koncept är väldigt originellt, maten är spännande och inredningen bland det snyggaste till och med F12-gruppen har gjort. Du hittar oss på Oxtorgsgatan 14 på Norrmalm. Det var verkligen fokus på smaker och smakerna är tydliga och goda. Inredningen är behaglig och några stimmiga ljud eller ljudstötar hörde jag inte. Riesling, Pinot noir, Ale. Grapefrukt, Björnbär och Rosmarin.

Dämpad musik spred sig i lokalen och vi kunde prata. Smak serverar även lunch måndag fredag. På menyn presenteras bara huvudråvaran och "smaken". Kanske går det att få?

I loungen serveras även drinkarna enligt smakkonceptet. Det är en självklarhet för oss att vi även erbjuder drinkar i smaker. Visa på Google maps, bli en del av familjen, om du är intresserad av att arbeta. Lunch går även att beställa för avhämtning. Smak så tveka inte på att höra av er till oss! Även om de inte har någon riktig bar att prata om så är också drinkarna riktigt bra (vilket iofs känns som en regel på F12-ställen). Maten kommer från hela världen, ät allt från rådjurswallenbergare till lammtagine. Ett plus för den alltid så duktiga personalen.


Logga in för att se om det finns några erbjudanden från Hemköp, Nordstan. Med vilka Facebook vänner skulle du vilja besöka Hemköp, Nordstan? Logga in annons, recensioner, det finns inga recensioner att visa. Vi kan erbjuda helhets lösningar..
Read more
I baksätet finns en portfölj med kikare och en laddad pistol Smith Wesson.38 Bilen, ej stöldanmäld, ägs av polisen Bror P, känd för högerextrema åsikter, vilket kan förklara att hans revolver beslagtogs redan i januari. Förutom nsdap med..
Read more
Vi gör allt för att du ska få en taxi och om alla våra bilar är upptagna så kontaktar vi även taxibolag utanför vårt direkta nätverk, som exempelvis storbolagen och bokar en taxi åt dig via dem, givetvis..
Read more

Lundberg automation

Entdecken Sie selbst, wie sich Tradition und Innovation zu einem Unternehmen vereint, das nicht nur gesellschaftliche Verantwortung in der Region lebt, sondern auch ein zuverlässiger Partner für seine Mitarbeiter ist. 1934, 1969 und seit 2011. Wir wollen die


Read more

Malmö valencia

Bastante famosas porque ah se plantan algunas de las fallas más importantes de la ciudad, como son Sueca-Literato Azorn y Cuba-Literato Azorn. Du är välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation så berättar vi gärna mer


Read more

Öppettider stadium outlet uppsala

XX XX XX XX XX, snittbetyg:. För andra året i rad som stolt huvudsponsor av Vätternrundan satsar vi hårt. Inför och under alla lopp finns vi till hands i vår stora specialistbutik vid nummerlappsutdelningen i Motala för att


Read more
Sitemap