Smak restaurang stockholm meny


smak restaurang stockholm meny

OM, sMAK, vi tror på smaker och vi tror på att framhäva dem, så för oss är det helt självklart att gästerna väljer rätterna efter smaken och att rätter här istället kallas smaker. Smak för det sköna barhängets skull. Smaks koncept är väldigt originellt, maten är spännande och inredningen bland det snyggaste till och med F12-gruppen har gjort. Du hittar oss på Oxtorgsgatan 14 på Norrmalm. Det var verkligen fokus på smaker och smakerna är tydliga och goda. Inredningen är behaglig och några stimmiga ljud eller ljudstötar hörde jag inte. Riesling, Pinot noir, Ale. Grapefrukt, Björnbär och Rosmarin.

Dämpad musik spred sig i lokalen och vi kunde prata. Smak serverar även lunch måndag fredag. På menyn presenteras bara huvudråvaran och "smaken". Kanske går det att få?

I loungen serveras även drinkarna enligt smakkonceptet. Det är en självklarhet för oss att vi även erbjuder drinkar i smaker. Visa på Google maps, bli en del av familjen, om du är intresserad av att arbeta. Lunch går även att beställa för avhämtning. Smak så tveka inte på att höra av er till oss! Även om de inte har någon riktig bar att prata om så är också drinkarna riktigt bra (vilket iofs känns som en regel på F12-ställen). Maten kommer från hela världen, ät allt från rådjurswallenbergare till lammtagine. Ett plus för den alltid så duktiga personalen.


Stadträtin Bildung und Kultur, 6210 Sursee Patrik Bisang Architekt, Luzern Christoph Aerni Verkaufs- und Marketingleiter, Horw Brigitte Gubler Dozentin hslu, Zürich Christian Schinzel Numismatiker, Zürich Tobias Oehen Masch. Abteilungsleiter, 6045 Meggen Ivano Mariani Verkaufsingenieur, Luzern Annelis Romer Hausfrau..
Read more
In a context where formal institutions are of little help in curbing opportunistic behaviour. En sådan prissättning efter belastningsvariationer brukar man kalla peak-load pricing. In particular, they favour reasons that are related to control, such as those where..
Read more
Sjödalsvägen 38, 141 48 Huddinge, välkommen till Huddinges sportgym. Vi bedriver fysträning för idrottare, tyngdlyftning, styrkelyft, personlig träning och gruppträning. Vi vill uppmuntra dig att ge dig ut i naturen, fylla lungorna med frisk luft och få ta..
Read more

Tingsrätten malmö skilsmässa

Vilken tingsrätt du ska skicka din ansökan till baseras på var du bodde i november föregående. Lagens regler om bodelning är frivilliga och man kan avtala bort dem om man vill. Barnets behov kan räknas fram med hjälp


Read more

Somm göteborg

Dessa går även att köpa Besök gärna m Copyright 2018. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. En av de få ställen runt Avenyn med


Read more

Hertz biluthyrning - bromma flygplats stockholm

På lagom köravstånd finns både historiska städer och vacker natur, vilket gör en hyrbil till det perfekta transportsättet! Hyra bil på Bromma flygplats, bromma Stockholm Airport (BMA här hittar du tips och råd om att hyra bil


Read more
Sitemap