Alina systems uppsala konkurs


alina systems uppsala konkurs

momsregistrering. I mitten av 2016 låg företagets preliminära resultat på minus 460 000 kronor vilket var anledningen till att man inledde en rekonstruktion. Hur påverkas kunderna av konkursen? Vi har genomgått en rekonstruktion under sex månader och kämpat hårt för att försöka rädda företaget. Vi är väldigt måna om våra kunder och ska försöka hitta ett sätt som gör att de inte drabbas av det här, säger Mehdi Ali Nazari.

Uppsala -baserade datoråterförsäljaren, alina Systems försatts i konkurs. SweClockers har tidigare rapporterat om att den svenska dator- och hårdvaruåterförsäljaren. Alina Systems dragits med stora ekonomiska problem.

Stockholm uppsala sms-biljett, Montessori skola uppsala,

Bolagets resultat för 2015 landade på minus drygt en miljon kronor. Alina, systems, till tidningen. Mmer:, nyckeltal 2015-12 (tkr omsättning 98 500. Priserna på våra produkter har sjunkit drastiskt de senaste åren, en trend vi ser över hela världen, säger Mehdi Ali Nazari. Till tidningen berättar Mehdi Al Nazari att den hårda konkurrensen är en starkt bidragande avstånd från malmö faktor till resultatet.

alina systems uppsala konkurs


Boendet betalar eventuellt m lite mer för att vara med i programmet. Erbjudanden, premium mötespaket, ett möte eller event för dig som vill ha det där lilla extra med en utrustning av hög klass för extra kreativa presentationer..
Read more
Adidas jacka svart guld, Exklusiv New Style, adidas v e4ska svart och vit, adidas slim french terry hoodie, billiga adidas skor. Choose from a variety of sports, training, and lifestyle footwear like Ultraboost and Stan Smith. Fri frakt..
Read more
Strömsten började strax stycka upp och sälja tomter på åkertegarna nedanför Liedstrands berg öster om Danska vägen och det var enkelt folk, lockade av de relativt billiga tomtpriserna, som började bygga sig hus här. Björkekärr, björkekärr är ett..
Read more

Göteborg tatuering göteborg

Välkommen till vår tatueringsstudio i Majorna i Göteborg! Vi kan erbjuda motiv i alla dess slag och dessutom garant för vårt jobb. Fick en snygg tatuering i Göteborg av en studio med talande portfolio. Även tatueringar med svart


Read more

Skoaffär söder helsingborg

Evidence of this is William Shakespeare 's Hamlet, which unfolds at Kronborg; the titular Prince of Denmark may well have hidden himself from his uncle in Helsingborg. Folkmängd med utländsk bakgrund efter ålder död länk. I närheten av


Read more

Var bor parneviks jag miami

Om inte annat anges, ansvarar Vi i Villa/Bonnier Publications AB inte för extra kostnader i samband med vinsten. Men jag vill ge det nya en chans. Uppladdat material är alltid ett uttryck för användarens egna åsikter. Det uppladdade


Read more
Sitemap