Athena stockholms universitet logga in


athena stockholms universitet logga in

studenter till din kurs. Svar : Om du precis har webbregistrerat dig, så räcker det förmodligen att prova igen lite senare eftersom interaktioner av den här typen mellan olika system görs i turordning och runt terminsstart är det mycket som händer, så räkna med att det kan ta timmar. Mondo är en webbaserad lär- och samarbetsplattform för undervisning och samarbete vid Stockholms universitet. Om du ändå inte hittar din/dina kurser i Athena så kontakta vår Athena-administratör. OK, jag vill komma igång med Athena! När läraren lägger in dokument av olika slag i dessa planeringar skapas automatiskt en mappstruktur med motsvarande innehåll under menyn Innehåll. Om du föredrar att läsa en pdf-guide: Athena studentguide (svenska) (3169 Kb and here is a pdf-guide in English: Athena students guide (English) (3618 Kb athena är ett universitetsgemensamt verktyg och därför kan du vända dig till universitetets Helpdesk. För delkurser på Psykologi II ber vi dig som fått plats på delkurserna via webbvalet att själv anmäla dig som medlem med hjälp av de koder du fick i webbvalet.

Nattjobb stockholms län, Spanska grundkurs lunds universitet,

Här hittar du ditt schema, kursplan, kursmaterial, inlämningsuppgifter; du får påminnelser om aktiviteter på kursen och kan kommunicera med kurskamrater och lärare. Mondo kommer att avvecklas och även om exakt datum för när Mondo stängs ner mango måndag av Paques day inte är beslutat ännu kan det vara bra att räkna med att HT19 kan vara sista terminen det går att skapa kurser i Mondo. . Har du som student problem med att logga in i Athena? Så till en viss del är innehållet detsamma, men presenterat på lite olika vis. För att komma åt en kurssajt i Athena måste du vara registrerad på kursen (kontrollera. Hjälp att komma igång, och om du kör fast. Det var stort intresse för namntävlingen, 106 bidrag kom in, och nu är beslutet fattat.

Appen är gratis och finns för såväl iPhone som Android på respektive app store. Om du inte kan/kunde webbregistrera dig så kontakta expeditionen snarast så att du kan bli registrerad. Klicka på den så visas innehållet, inklusive en länk till schemat och för automatgenererade sajter även till kursplanen för den aktuella kursen.


The trainset has a total of 237 seats (79 per carriage of which some are in a low floor carriage in the middle. The travel time to Bornholm has been cut in half (3 hours, as against 6..
Read more
Under sommaren finns det även ett IC-nattåg från Köpenhamn (Danmark) till Hamburg (Tyskland). För dig som vill kryssa och utgå från Stockholm erbjuder vi olika förmånliga hotellpaket. Desto tidigare bokat, desto billigare biljetter. Every time, anywhere, because your..
Read more
Om du inte accepterar kan du begränsa lagring av cookies i din webbläsares inställningar. 0,4 Lite kallare än normalt torsdag och fredag. Genom att använda smhis webbplats accepterar du att cookies används. Temperatur, nederbörd, vindstyrka, vindriktning 00:00 -3..
Read more

Handelsbanken öppettider stockholm hornsgatan

Hitta Öppettider handelsbanken » Handelsbanken Hornsgatan, Stockholm, senast uppdaterad: januari 7, 2013, rapportera öppettid! I sådan rörelse ingår betalningsförmedling via generella betalsystem och mottagande av medel som efter uppsägning är tillgängliga för fordringsägaren inom högst 30 dagar. Ge


Read more

Marketing automation helsingborg

This idea holds true for consumer and B2B marketers alike. Show a snippet, and link back to the original website. This integration will help ensure that your brand is delivering the right marketing messages to the right audiences


Read more

Storskärm fotbolls vm stockholm utomhus

Kombinera gärna med deras goda pizza. Målet är forma en träningsmiljö där alla får möjlighet att nå sin maxpotential som individ och som idrottare. . Jernet, stockholmsvÄGEN lidingÖ, märsta, mingel KÖK BAR, SÖdergatan 29C 19547 MÄrsta. Vi ser


Read more
Sitemap