Vädret i Malmö juli 2018 på strandpromenaden Niechorze


vädret i Malmö juli 2018 på strandpromenaden Niechorze

lugna vindar, vilket medförde nivåer generellt under de normala och med små variationer. Inget regn i sikte denna vecka men det verkar bli några dagar med lite moln. Pajala (med startår 1940) noterade nytt julirekord med -1,8. Även den 18 föll det en hel del regn i norra Norrland i samband med att ett lågtryck fördjupades. Men när det är en ordentlig regnskur som håller i sig länge så är det oftast samma sak i Side just. I södra Bottenhavet fick Finngrundet en ny rekordnotering, mer än tre grader över det tidigare rekordet från 2008. Förstora Bild Temperatur och nederbörd vid 10 mätstationer i juli 2017 (367 kB, pdf) Detaljerad tabell över temperatur och nederbörd vid 15 stationer i juli 2017 (103 kB, pdf) Vind Byvindens avvikelse från det normala (1996-2015) köpa kamera film stockholm under juli 2017. Detta medförde att månaden inleddes med fortsatt låga nivåer i förhållande till årets medelvattenstånd. Jag har börjat ha på mig strumpor på kvällarna nu eftersom jag är så frusen av mig. Foto smhi Förstora Bild Den 7 var det främst i nordöstra Norrland som nattemperaturerna sjönk till mycket låga värden. Detta regnväder dröjde kvar längst i norr den 17 och följdes i södra och mellersta Sverige av lokala regn- och åskskurar.

Månadens lägsta notering -36 cm registrerades denna dag vid Kungsvik. I Östersjön och på västkusten stod sig de tidigare rekordnoteringarna. Natten till den 1 sjönk temperaturen till -0,3 i Börtnan i Jämtland.

Medans på dagarna så är det fortfarande varmt även inomhus. Regn och åska förekom främst i nordvästra Svealand och sydvästra Norrland. Det följdes av ytterligare ett regnområde som kom in från sydväst. I söder fylldes det på med nya skurområden och dygnet blev månadens åskrikaste. I Östersjön var uppvärmningen jämnt fördelad i tiden, så att de högsta värdena nåddes i slutet av månaden. I söder var det däremot på många håll lite fler soltimmar än normalt. Avbrott i mätserierna förekommer. Under årets juli var det även ytterst få rapporter om tromber och liknande oväder. Och vädret kan ändra sig så någon skur kanske dyker upp. Förstora Bild, vattenstånd, det högtrycksbetonade vädret med kraftig värme och svaga vindar fortsatte även i juli. Vattenståndet (i cm på y-axeln) är lågt för månaden, dock en bit kvar till rekordnivåer.

Det högtrycksbetonade vädret med vindar under de normala i praktiskt taget hela landet medförde en vågaktivitet som även den var liten för denna tid.
På många håll i södra Sverige var dock månaden torr eller mycket torr, trots att vädret till namnet ofta beskrevs som ostadigt.
Juli 2017 såg länge ut att kunna bli den kyligaste på årtionden på många håll.

Ankommande flyg malmö flygplats
Färdskrivare Malmö


Skirt (5 sophea Collection (6 sUIT (4) Thea Collection (4) tops (28) wedding collections (4) what'S NEW (29) Yara Collection (0) Zhalea Collection (0) Size Collection abel amanda ARA arleen avery belle calista cleo cassie chantelle durra EVA..
Read more
Visa nummer Hägerstensvägen HÄgersten Karta och vägbeskrivning 7 Katerinas Städ Bygg erbjuder städtjänster till både privatpersoner och företag. Visa nummer Företaget finns i Skogås, men välkomnar kunder från Hägersten. Det spelar ingen roll om du har ett..
Read more
Välkommen till en sportbutik i toppform! Hos oss handlar du alltid billigt och du finner alla storlekar mellan XXS till XXL! Botanisera bland vårt breda utbud av höstjackor och hitta en perfekt jacka för att få till den..
Read more

Malmö u19 fc resultat

Denne graf kan måske hjælpe dig med at spille på Malmö FF U19 kampe, men vær opmærksom på at Sofascore ikke tager ansvar for økonomiske eller andre form for tab, direkte eller indirekte, som i forbindelse med handling


Read more

Utlopp galleri boras

Har man tur kan man någon gång också få syn på en sothöna. Fiskearterna är abborre, gädda, mört och sutare. För småorten, se, viskan, Sundsvalls kommun. De kan dock fortfarande ses i sjön, i vassen och under träden


Read more

Sista minuten kryssning från köpenhamn

På en kryssning är det inte enbart resmålet som räknas - tiden på fartyget är en lika stor upplevelse. Al inclusive med specificerat boende från 1 599:-, boka din resa här här hittar du alla sista minuten-resor med


Read more
Sitemap