Barn och ungdomsmottagningen uppsala


barn och ungdomsmottagningen uppsala

Hör av dig och boka tid hos oss! Besöket är utan kostnad. Om du som vårdnadshavare känner oro eller önskar rådgivning kring din ungdoms psykiska hälsa hänvisar vi till BUPs telefonrådgivning. Vi som arbetar på här är barnmorskor, kuratorer och läkare. Föräldrar /vårdnadshavare som söker samtalskontakt för sin ungdom.

Boka tid, välkommen att boka tid hos oss om du till exempel: behöver preventivmedel tror att du är gravid vill prata om sexualitet eller relationer vill testa dig för någon sexuellt överförbar sjukdom mår psykiskt dåligt har frågor om kroppen eller vill göra en undersökning. Alla besök och undersökningar är kostnadsfria. På ungdomsmottagningen värnar vi om ungdomars rätt att bestämma över sin egen vård. Drop-in, alla vardagar från 11:30 är du välkommen på drop-in för att: få akut p-piller hämta gratis kondomer ställa frågor få hjälp att boka tid, drop-in för klamydia. Vi bokar enbart in samtal om ungdomen själv vill prata med någon. Hit kan du komma för att till exempel: prata med någon om något du tycker är jobbigt prata om sexuella frågor prata om könsidentitet och könsuttryck kolla upp sofia karlsson umeå om du har könssjukdomar, tänk på att inte kissa 2 timmar innan besöket. Ungdomsmottagningen är för dig under. Venereologer är inriktade på hud- och könssjukdomar, gynekologer på sjukdomar i kvinnans underliv och urologer är specialiserade på sjukdomar i mannens könsorgan och urinvägarna. Ungdomsmottagningen i, uppsala city Vi vänder oss främst till ungdomar som söker hjälp på egen hand. Du är välkommen till och med det år du fyller.

Ungdomsmottagningen i Uppsala citybarn och ungdomsmottagningen uppsala

Kosläpp uppsala 10 maj
Värmerekord uppsala
Berras jakt och fiske stockholm


NT 94 Stockholm - Narvik / NT 92 Göteborg - Luleå / NT 2 Malmö - Stockholm / EN 300 Berlin - Malmö BUS : Busverbindungen, die hilfreich sein könnten. Nimm den Zug von Sveg station nach Mora..
Read more
Läst Över 200 döda i gruvolycka i Turkiet. Hon och hennes mor hittades av räddningstjänsten och fördes till sjukhus, men flickans liv stod inte att rädda. 28 november 29 november Utrikesministrar från i Arabförbundets medlemsländer har enats om..
Read more
Are you a human? Huset är 100 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc. vilket är mindre än de flesta av grannhusen. Kolla om ditt hus finns med. Liberalerna får 143 fler röster än riksgenomsnittet. Vi..
Read more

Buss från sälen till stockholm

Klicka på knappen och läs mer om en bussresa till Kolmården. Vissa av bussarna är utrustade med trådlöst internet. Vi mailar eller skickar bekräftelse per post (om ingen mailadress är angiven). Helturistbussar med toalett, AC, DVD, och alla


Read more

Kattungar bortskänkes stockholm

Denna guide hjälper dig att finna saker som skänkes av både privatpersoner och företag i din närhet. Startmotor volvo 740 gosedjur katt katt kläder ljuslykta på fot billiga sittvagnar katt omplacering utland honda mc delar super 8 kamera


Read more

Minigolf göteborg utby

De kallas för MOS-banor (. Tel:, hemsida: /GoteborgBGK-Bangolf typ av bana: 18-håls filtbana, senast besökt: 2014. Vill du att vi lägger till eller ska ta bort något så skicka en rad till Webmaster så kan vi fixa det.


Read more
Sitemap