Plommonpaj med mandelmassa


plommonpaj med mandelmassa

ida Viklund 13:53, jag vill baka nu! Skrivet av titti 21:25, jag tog lätt cremefraice, hade nog blivit bättre smak med en fetare variant. Låt den vila i kylskåp i minst 30 min. Tryck ut degen i en pajform med löstagbar botten, ca 26 cm i diameter. Plommonpajen kan göras rund, eller som här, rektangulär. Tillsätt äggulan och kör tills det går ihop till en deg.

Plommonpaj med mandelmassa
plommonpaj med mandelmassa

Vi använde en fyrkantig form med måtten 12 x 22 cm och ca 3/4 av pajdegen. Men det behövs mer för att få ihop till en kaka. Underbart god och lyxig paj med mandelkräm. Sätt ugnen på 175 grader. Hanna 00:08, rekommenderas verkligen. Skrivet av, susanne 22:01. För det brukar vara sötmandel i beskvibottnar och inte nötter. Förgrädda pajskalet mitt i ugnen i ca 10 min. Grädda pajen mitt i ugnen i 2530 min. Men en god kaka blev det iallafall och inte för söt.

Linköpings universitet medicinska fakulteten, Stockholm skavsta till centrum med buss,


Viktigast är att katter som saknar hem regelbundet får mat och vatten. Samma sak om det finns en lucka på något av våra katthem. Men vi har alltid brist på platser, varför vi välkomnar nya stödhem! Kattkommando Syds..
Read more
Facebook, luleå, Sweden, wilmerAlda AB, solna, Sweden, stockholm, Sweden. Kumla Ängelholm, kalmar, Sweden, sweden, svalans Förskola, murbergets Förskola. Plot Cemetery using Map, plot Memorial using Map, plot Location using Map. We just emailed an activation code. Select a..
Read more
Fantastic whiskey bar featuring some of the worl'ds most exclusive and sought after whiskies and bourbons but make sure to book! Stimmigt, urbant och väldigt socialt - här kan du kombinera ett glas vin eller en öl med..
Read more

Göteborg fredrikshamn rabatt

Sista anmälningsdag: 7 september, spårvagn 4 och 9 går till Angereds Torg. Från Skissernas museums hemsida, memory Matters, detta är en utställning som handlar om det kollektiva minnet det minne som till skillnad från det individuella delas av


Read more

Norrköpings resecentrum hpl c

Det här är en allmän dator (håll mig inte inloggad). Det var de två huvudfrågorna de svarande hade att ta ställning till. Andra populära önskemål i eller vid ett nytt resecentrum var parker, mataffärer, shopping och hotell. Det


Read more

Bada i göteborg med barn

Helger, i mån av plats. Renoveringen görs av Projektet Gamla mosaiska begravningsplatsen i Göteborg i nära samarbete med Judiska Församlingen. Ny båtlinje Göteborg Stenpiren via Eriksberg till Hönö Klåva A direct ferry this summer from Stenpiren and Eriksberg


Read more
Sitemap